torstai 16. elokuuta 2012

Ylläpitoa

Jelou,

Eilen tuli käytyä taas treenailemassa pitkästä aikaa. Toki tällä viikolla on tullu vähän kotosalla heiluttua kahvakuulan kanssa, mutta eilen kävin testaileen rauhallisesti, kuinka jalka kestää kyykätä. Tänään on lääkäriaika, jossa toivottavasti saan asiaani hieman eteenpäin vyörytettyä, pakko!

Noh, jalka kesti hyvin kyykätä lämmittelypainoilla takakyykkyä ja etukyykkyä pelkästään omalla painolla. Enempää en uskaltanu kokeilla, koska epäilin että stoppi olis tullu heti seuraavilla painoilla. Tatsi oli kuitenki ihan ok ja sai hyvän fiiliksen venyttelyn jälkeen tuohon kinttuun. Katotaan kauanko se kestää ja mitä se lääkäritäti/-setä mulle tänään sanoo.

Tein ennen kyykkyä penkkiä taas pitkästä aikaa ihan ens viikkoa varten vähän niinku lihasmuistin kokeiluna. Nousi ihan hyvin siihen nähden, ettei oo tullu vähään aikaan treenattua kunnolla. Sarja meni siten, että 60 kg - 8 toistoa, 65 kg - 5, 70kg - 5, 80 kg - 5 (viimenen oli vähän toispuoleinen, oikea nosti mutta vasen vähän jääty, laskettiin kuulemma kuitenkin). Hyvä fiilistely ens viikkoa varten, jollon kaverin kans testataan uudet maksimit 5x5 SF -ohjelmaa varten, jota olis tarkotus tehdä ainakin se 10-14 viikon sykli syksyn aikana.

BR

GwtP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti