tiistai 9. lokakuuta 2012

Helpotusta vitutukseen (treenillä)

Jelou,

Kävin eilen treenaamassa, vaikka kroppa ei sitä ehkä täysillä hyväksyisikään. Tein penkkipunnerrusta, jonka jälkeen kahvakuulailtiin kaverin kans kaksi sarjaa 12 kg:n kuulalla. Ekan sarjan jälkeen luulin että kuolen, kun melkeen suoraan penkiltä alettiin jauhaan kuulasarjoja. Mentiin (muistaakseni) kolme eri liikettä 8 - 10 toistoa / liike peräkkäin jonka jälkeen oli sarjatauko. Hyvältä tuntu ja ens kerralla uudestaan.

Penkki:

5 x 50 kg
5 x 60 kg
5 x 70 kg
5 x 80 kg
2 x 90 kg
3 x 80 kg

Kahvakuula 12 kg:n kuulalla:

Kierto 10 / käsi
Tempaus 10 / käsi
Ylöstyöntö (ojentajaliike) 8 / käsi


Pienen tauon jälkeen penkki ei kulkenu ehkä niin kun sen pitäis. Viimestä sarjaa, eli 90 kg meni vaan kaksi toistoa viidestä, mutta en lähteny itteäni sen enempää sättimään tuon failuren jälkeen. Tauko on aina tauko ja jostain se fiilis onnistumiseen on vaan kaivettava.

Kyykkyä en tehnyt ollenkaan jalan kipuilun takia. Torstaina pitäis tohtorin soittaa magneettikuvien tulokset ja siihen asti jännätään, mikä tulos on. Toivottavasti syy löytyy, oli se mikä tahansa. Epätietoisuus on pahinta.

Onko teillä kokemusta magneettikuvista / röntgenkuvista / ultraäänikuvauksesta? Löytyikö syy vaivoihin näiden kautta vai jäikö syy pimentoon?

Näkemisiin,

GwtP

2 kommenttia:

  1. Itselläni ei oo kokemusta, mutta oon urheilija ja niissä piireissä ainaki on kuullu, että monesti sitä kautta syy on selvinny. Toivottavasti sullaki! :)

    VastaaPoista
  2. annieveliina - Kiitos kannustuksesta :). Muutamalla vanhalla pelikaverilla syy on löytynyt vähintään magneetista, mutta on sellaisiakin tapauksia, että syytä ei oo välttämättä löytynyt sieltäkään. Vähän siis jännittää!

    VastaaPoista