maanantai 15. lokakuuta 2012

Lääkärin määräystä

Morienttes,

Pitkästä aikaa blogin parissa, arvon rakkaat lukijani. Ei ole oikeen ollu asiaa ja suomalaisena miehenä sitä ei jaksa välttämättä turhia löpistä, jos ei oo mittään järkevää sanottavaa :).

Noh, sain torstaina ja perjantaina soitot näistä magneettituloksista. Kuinkas siellä kävikään ja löytyikö mitään? Se selviää seuraavassa postauksessa...





Magneettikuvausmasiina

















Hah, menitpäs lankaan..

Ristiluusta löytyi aktiivinen tulehdus, jota yritetään taltuttaa reumalääkkeellä. Olen siis tästä eteenpäin virallisesti reumapotilas. Ainoa hyvä asia toki on se, että syy löytyi ja kuten naprapaattini sanoi, että vyyhti alkaa purkautumaan pikkuhiljaa. Kuulemma tulehdus tuolla seudulla vaikuttaa issiäistyylisenä kipuna jalkaa alaspäin (vasenta tai oikeaa, ei keskimmäistä ;)) joka säteilee ja tuikkii hermostollisena kipuna. Meniköhän tuo nyt sinne päinkään, en tiedä. Tänään kuitenki saan reseptin ja alan popsimaan lääkheitä. Parin viikon välein saa juosta verikokeissa maksa-arvoja seuraamassa. Pitää olla ilonen tästä niin paljon ku suinkin mahdollista.

Hyviäkin asioita sattui viikonloppuna. Oli saunailtaa ja uutta kämppää. Tai no muutto on joulukuussa mutta suullinen sopimus on tehty jo hyvissä ajoin :).

Kuis teidän viikonvaihde meni? Oliko enemmän positiivista kuin negatiivista?

BR

GwtP

1 kommentti: