keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Marmatusta

Jelou,

Tulin tänne valittamaan ja purkamaan tuntoja tästä kykenemättömyydestä harjotella kunnolla. On muuten aivan sieltä ja syvältä koko homma, kun ei pysty terveenä harjotteleen. Ohjelma ja treenikaveri olis kohillaan, uus salikin korkattu ja ihan hyväksi havaittu. Mutta ei, ei pysty. Uskotte varmaan kuinka paljon syö miestä tämmönen.

Onko teillä kokemusta vastaavasta? Oletko jo toipunut ja päässyt normaalisti harjoittelemaan? Kuinka kauan meni toipuessa terveeksi?

Kävin maanantaina "treenaamassa", eli tekemässä penkkiä 4 sarjaa, jonka jälkeen hierontatuoliin noin puoleksi tunniksi istumaan :D. Tänään ehkä samanmoinen setti edessä ehkä hieman laajemmalla liikekombinaatiolla, heh. Se hierontatuoli on muuten mahtava keksintö, pitää käyttää säännöllisesti ja katsoa onko siitä apua meikäläisen alaselkään/pakaraan. Aika näyttää.

En tiiä mistä johtuu, mutta oon ollu tämän viikon aina töiden jälkeen aivan sairaan väsyny, ottanu ehkä 20 min päikkärit ja sitten kun pitäis mennä nukkumaan illalla, tuntuu ettei uni tuu sitten millään. Kummallista. Pitäis saada nukuttua nuo univelat pois, mutta se on vähän haastavaa esim. viikonloppuna, koska pitkä pelireissu edessä. Samoin alkaa opparin kanssa olemaan ensimmäinen deadline edessä, joten sitäkin pitää värkätä illat. Saapahan ainakin opparia eteenpäin. Eräs luokkakaveri sanoi samassa tilanteessa, että pakko on paras motivaatio - ainakin kouluhommissa. Näin se on mullakin :).

Hyvää loppuviikkoa treenien ja arjen merkeissä. Nauttikaa terveistä treenihetkistä, jos teillä niitä on ;).

BR

GwtP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti