maanantai 3. syyskuuta 2012

Die Nummer Zwei

Jelou,

Pahoittelut näin aluksi muutaman päivän radiohiljaisuudesta. Loppuviikko oli aika hulinaa ja siinä jäi mieheltä tekemättä yks treenipäivä ja tuli törpöteltyä parina iltana. Nämä kuuluu asiaan sillon tällön. Nyt on kuitenki aika taas ottaa itseä niskasta kiinni ja ruveta skarppaamaan treenaamisen suhteen. Ainut hyvä asia mikä treenimielessä jäi käteen viikonvaihteesta on se, että sai kroppa palautua paremmin ja tuli hyötyä taas ronskisti. Pidettiin kavereitten kans grillikauden päättäjäiset ja tuli kyllä syötyä paljon.

Tässä viime viikon (viikko 1) keskiviikon reeni:

Kyykky 5 40,0
5 47,5
5 57,5
5 57,5
Vinopenkki

5

40,0
5 40,0
5 40,0
5 42,5
Maastaveto

5

52,5
5 62,5
5 72,5
5 82,5

Vaikka ohjelmassa lukee vinopenkki keskimmäisenä liikkeenä, teemme sen pystypunnerruksena (military press). Painot on varmasti jonkun mielestä jopa naurettavan pienet, mutta päätin tätä ohjelmaa aloittaessa, että jätän suosiolla egoilun nurkkaan ja keskityn harjoitteluun. Tuloksia tällä tulee ja varmasti!

Huomenna tiistaina treeni jatkuu, päätettiin oikoa vähän ja jättää se tämän viikon kova päivä välistä. Saa nähdä kostautuuko se päätös myöhemmin, mutta tällä mennään. Huomenna hiki pintaan ja rautaa alistamaan.  Viikon ekan päivän ohjelmassa on kyykky, penkki ja soutu. Pikkuhiljaa noustaan kohti 5-toiston maksimeja, jotka pääsen kohtaamaan viikolla 4.

Oon tässä pohtinu sitä, että pitäisikö ottaa itestäni vähän niinku alotuskuvat omasta kehosta tällä hetkellä ja sitten uudestaan esim. parin kuukauden päästä. Saattais jopa kehitystä näkyä. Mietin myös, että alkaisin pitämään ruokapäiväkirjaa, jotta seuraaminen olis helpompaa. Kaloreita en varmaankaan ala laskemaan, kuhan mennään plussan puolelle ja paljon.

Mielipiteitä saa kertoa ja esittää kehotusehdotuksia :).

BR

GwtP

3 kommenttia:

  1. Sullakin mukavalta näyttävä blogi. :) (Vastaus vähän myöhässä multa) Täytyypi alkaa seurata blogias, voisin liittyä lukijaksikin jos tulee mahdolliseksi :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta! :) Rohkeasti mukaan vaan seuraamaan meikäläisen taivalta kohti parempaa kuntoa :)

    GwtP

    VastaaPoista
  3. Suosittelen kovasti noita alotuskuvia sekä ruokapäiväkirjaa, täällä molemmat on käytössä :) Kuvista huomaa kehityksen tosi hyvin, ite en harrasta puntarilla käyntiä säännöllisesti. Oma silmä sokaistuu ja siksi onkin kiva kun voi palata vanhoihin kuviin ja huomata kehityksen :) Tsemppiä sinne treenien kanssa :)

    VastaaPoista